Maikel Rubens

Op 23 juni 1993 studeert Maikel Rubens af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en wordt hij mr M.P.J. Rubens.

Maikel begint zijn carrière als medewerker Bezwaar en Beroep bij de afdeling Sociale Zaken van de gemeente Nijmegen. Vanaf 1997 gaat Maikel zich steeds meer bezighouden met advisering bij de sector gesubsidieerde arbeid. In 2000 tot 1 augustus 2005 maakt Maikel Rubens de overstap als beleidsmedewerker en juridisch adviseur bij Breed in Nijmegen (toen nog WNO). In 2004 volgt Maikel de opleiding tot professioneel mediator.

Maikel Rubens legt zich in zijn praktijk toe op het arbeidsrecht. Hij heeft ruime ervaring in de ondersteuning van de werkgever, maar vindt het ook erg leuk dat hij nu voor de werknemer kan opkomen. De jarenlange ervaring in de gemeentewereld maakt Maikel Rubens ook een prima partner in de strijd tegen de overheid.

Maikel houdt van open communicatie. Hij zoekt snel naar een oplossing en liefst naar een win-win situatie. Als mediator begeleidt hij partijen om zelf de beste oplossing voor een conflict te vinden.

In 2015 heeft Maikel Rubens de specialisatieopleiding arbeidsrecht met goed gevolg doorlopen.
Maikel is nu lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)

Specialisatieopleiding arbeidsrecht Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Maikel Rubens privé

Naast advocaat is Maikel Rubens vader van drie kinderen. Het kantoor aan huis biedt de ideale mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.

Maikel Rubens