Linda Rubens

Op 23 mei 1997 studeert Linda Snijders af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en wordt zij mr. L.D.M. Snijders. In oktober 1997 trouwt zij met Maikel Rubens.

Zij begint haar carrière als advocaat in september 1997 bij Dirkzwager in Nijmegen op de sectie Overheid. In 2000 stapt zij over naar Bockmeulen Janzing Brink Advocaten in Wijchen, om het vakgebied te kunnen uitoefenen waar haar hart ligt, te weten het personen- en familierecht.

In 2003 volgt zij de specialisatieopleiding familierecht. Bijna iedere (werk)dag is Linda bezig met de vele problemen die zich voor kunnen doen op het gebied van het familierecht.

In 2017/2018 volgt zij de specialisatieopleiding erfrecht. Naast het familierecht geeft erfrecht een  nieuwe dimensie aan het werk als advocaat, voor mensen in een moeilijke fase in hun persoonlijk leven.

Linda heeft een opgeruimd karakter en een zonnig humeur. Ze is rechtstreeks en doortastend in haar aanpak van zaken. De ervaring opgedaan in Wijchen en bij vrouwen van het blijf van m’n lijf huis maakt het voor haar mogelijk om snel de juiste toon te vinden in gesprekken met cliënten.

Linda Rubens